Ελ Σαλβαδόρ

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ελ Σαλβαδόρ

Ακίνητα προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μια μικρή χώρα της Κεντρικής Αμερικής, διάσημη για τις παραλίες του στον Ειρηνικό Ωκεανό, περιοχές κατάλληλες για σέρφινγκ και θέα στο βουνό. Το Ελ Σαλβαδόρ συνορεύει με τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα στα βόρεια, με την Ονδούρα στα ανατολικά και λούζεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό στα νότια και στα δυτικά. Στα νοτιοανατολικά χωρίζεται από τη Νικαράγουα από τον Κόλπο Fonseca. Είναι η λιγότερο εκτεταμένη αλλά και η πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία στην περιοχή. Η πρωτεύουσα του Σαν Σαλβαδόρ, που περιβάλλεται από εντυπωσιακά ηφαίστεια, προσφέρει πολλά μουσεία και το Εθνικό Θέατρο.

Θέλουμε να αναλύσουμε την αγορά ακινήτων της, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ.

Φέτος, η κατασκευή θα μπορούσε να αναφέρει θετικούς αριθμούς για τρίτη συνεχή χρονιά και να φθάσει το 3%, λόγω της κατασκευής πάνω από 130 πιο σημαντικών ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων.

Επί του παρόντος, ένα σημαντικό μέρος της πραγματικής ζήτησης για τον τομέα αυτό επικεντρώνεται σε τμήματα και λύσεις στέγασης. Οι περιοχές Escalón, San Benito και Lomas de San Francisco συγκεντρώνουν πολλά έργα, κυρίως συγκυριαρχίες.

Έχει προγραμματιστεί η κατασκευή πολλών έργων στον τομέα των ακινήτων. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει τη μητροπολιτική περιοχή του Σαν Σαλβαδόρ, της Santa Ana και του San Miguel. Αλλά, φυσικά, η απόλυτη πλειοψηφία συγκεντρώνεται στην πρωτεύουσα.

Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αγορά κατοικιών στην πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα επεκτείνεται για να καλύψει τη ζήτηση για μεσαία τάξη κατοικιών, με πύργους διαμερισμάτων σε αρκετά κεντρικές περιοχές.

Προς το παρόν, το 45% των ανθρώπων που ψάχνουν για ένα ακίνητο προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ, για ένα μέρος για να ζήσουν προτιμούν να το κάνουν σε κάθετες κατοικίες και οι περισσότεροι έχουν το San José ως την πρώτη επιλογή.

Όσον αφορά την ηλικία όσων επιθυμούν να αγοράσουν ένα σπίτι, οι περισσότεροι συγκεντρώνονται μεταξύ 24 και 35 ετών.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ, πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Η ζωή στο Ελ Σαλβαδόρ μπορεί να είναι τρελή για πολλούς και ίσως είναι. Ωστόσο, αυτή η χώρα μπορεί επίσης να προσφέρει πολλά θετικά πράγματα.

Το πρώτο πλεονέκτημα της διαμονής εδώ και την αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ είναι προφανώς το κόστος ζωής αρκετά χαμηλό ακόμα και αν εξαρτάται από την περιοχή όπου βρίσκεστε. Οι δημόσιες συγκοινωνίες κοστίζουν μόνο ένα γελοίο ποσό. Όσον αφορά τις τιμές των τροφίμων είναι προσιτές για όλους τους προϋπολογισμούς.

Ένα άλλο καλό πράγμα για το Ελ Σαλβαδόρ είναι οι λαοί του. Εκτός από το να είναι πολύ ευγενικοί, είναι επίσης πολύ ανοιχτοί άνθρωποι και θα αγωνιστούν με τη χαρά τους ζωής.

Οι παραλίες του Ελ Σαλβαδόρ έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία που προκαλεί μια αίσθηση σε όλους τους επισκέπτες του, γι 'αυτό είναι ένας από τους προορισμούς της Κεντρικής Αμερικής που προτιμούν οι τουρίστες. Ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες του, μπορούμε να τονίσουμε: El Cuco, La Barra de Santiago και La Costa del Sol.

Τα μειονεκτήματα της ζωής στο Ελ Σαλβαδόρ και στη συνέχεια της αγοράς ενός ακινήτου προς πώληση στο Ελ Σαλβαδόρ είναι

υγεία που δεν είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτής της χώρας. Το σύστημα δημόσιας υγείας αφήνει πολλά να είναι επιθυμητό. Το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα είναι επίσης πολύ χαμηλής ποιότητας.

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι ένα από τα πιο ανασφαλή μέρη στον πλανήτη.

Το 25% των ανθρώπων εδώ πάσχουν από χρόνια φτώχεια. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μια υπανάπτυκτη και αποβιομηχανοποιημένη χώρα με πολύ μεγάλο εξωτερικό χρέος προς το Ηνωμένο Κράτος

  •  
    Μετακομίζοντας στο Ελ Σαλβαδόρ. Εκπατρίστε και ζήστε στο Ελ Σαλβαδόρ

      Συνεχίζοντας το ταξίδι μας μέσω της Λατινικής Αμερικής, η προσοχή μας εστιάστηκε σε μια πραγματικά μοναδική γη και συχνά, για διάφορους λόγους, ελάχιστα θεωρείται από τους πιθανούς επενδυτές ακίνητων περιουσιών. Ένα μικρό κράτος που συνορεύει με τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα, λουσμένο από τα θα ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 19389

Πώληση Αγροικία, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

275,431.51EUR
Πώληση
Αγροικία

1180 m²
28mt μεγάλη μπροστινή θέα στη λίμνη, 4 θέσεις στάθμευσης μέσα, 1,5 μπάνια, μεγάλη διαδρόμους, μεγάλο κήπο, κατάλληλο για εστιατόριο ή στο σπίτι, ήσυχο...
UNAVAILABLE
Cod. 17488

Πώληση Αγροικία, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

688,578.77EUR
Πώληση
Αγροικία

1 m²
Όμορφη Αρχική Lomas de Altamira, ιδιαίτερα αριστοκρατική περιοχή / ιδιωτική κατοικία μόνο. 4 υπνοδωματίων. γ / βεράντα και μπάνιο + μελέτη, μπάνιο επι...
UNAVAILABLE
Cod. 11553

Πώληση Αγροικία, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

45,905.25EUR
Πώληση
Αγροικία

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

Πώληση Αγροικία, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

82,629.45EUR
Πώληση
Αγροικία

192 m²
Κατοικία, έχει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, χώρο υπηρεσίας για πλυντήριο ρούχων, βεράντα.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

Πώληση Τριάρι, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

139,827.40EUR
Πώληση
Τριάρι

149 m²
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ αρχοντικό ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ Colonia Escalon. Passage Α, μεταξύ 79 και 83 Avenue South (είσοδος στην οδό Cuscatlan) στα 300 μέτρα από την Καρδ...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

Πώληση Αγροικία, Ελ Σαλβαδόρ, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

41,314.73EUR
Πώληση
Αγροικία

95 m²
Σπίτι με 2 ορόφους, 3 υ / δ, 2 σαλόνια, 2 μπάνια, γκαράζ, κουζίνα, τραπεζαρία. Τελική House πέρασμα. Ταράτσα, πλυντήριο, ρούχα γραμμή, πλυντήριο εγκατ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB